Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Training van professionals

augustus 20, 2014

Ben jij op zoek naar een sportacademie in Utrecht die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines zoals kickboxen? Dan zit je bij kickboxen Utrecht, van de specialist The Colosseum aan het juiste adres! Deze sportacademie maakt het mogelijk om de eerste les altijd gratis bij te wonen, en laat zien hoe leuk kickboxen kan zijn. Iedereen kan bij deze sportacademie terecht, of jij nu dik, dun, een meisje of een jongen bent.

Enorm grote trainingsruimte

De sportacademie The Colosseum beschikt over een enorm grote trainingsruimte waar men kan trainen. De ruimte is maar liefst 400 m┬▓, en daarin heb jij verschillende hoeken waar jij in alle rust, of met een groep kan trainen. The Colosseum is voorzien van vloer met matten, bokszakken, een boksring, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen die van toepassing zijn bij kickboksen. Naast de discipline kickboksen wordt er ook Fast Fit en MMA aangeboden bij deze complete sportacademie! Bovendien heeft The Colosseum de beschikking over professionele trainers, en zal jij dus altijd het maximale uit de trainingen halen.

Wil jij meer informatie over de sportacademie genaamd The Colosseum? Wil jij meer weten over kickboksen, Fast Fit of MMA? Surf dan direct naar de website en schrijf je direct in!

 

Previous post:

Next post: