Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Sneldienst in smartphone reparaties

mei 9, 2014

Voor al uw reparaties, service en onderhoud van uw Samsung toestel, andere smartphones of tablet bent u bij Smartphone-Express juist. Bij dit bedrijf gevestigd in Tilburg kunt u altijd terecht.Laat nu jou Samsung reparatie Tilburg uitvoeren, want wij bieden jou dé oplossing. Bij Smartphone-Express et maakt niet uit of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte accu, een kapot touchscreen softwareproblemen, waterschade of een ander probleem.

Waarom zou u Smartphone-Express kiezen?

Er zitten veel diverse voordelen aan het repareren van je smartphone of tablet bij Smartphone-Express.  Zo zijn bij ons bijna alle onderdelen op voorraad, hoeft u in de meeste gevallen maar maximaal 30 minuten te wachten en hebben wij een eigen wachtruimte. Betaal je niet voor onderzoekskosten, is er een ‘no cure, no pay’ regel en hoeft u dus niet te betalen als uw telefoon niet is genezen, hebben studenten hebben altijd korting op reparaties en heeft u 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Wilt u meer informatie over Smartphone-Express of heeft u misschien nog vragen over ons? Bekijk dan op onze website en vindt de informatie die u nodig heeft. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u dan vriendelijke verder helpen.

Previous post:

Next post: