Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Schuifdeuren reparatie? Erkende schuifpui monteurs van ROMASS

februari 7, 2019

Zijn de schuifdeuren in de loods kapot en ben je opzoek naar een monteur om deze te repareren? Dan ben je opzoek naar de erkende schuifdeuren/schuifpui monteurs van ROMASS Business. Onze monteurs staan voor u klaar voor een schuifdeuren reparatie. Ze zijn professioneel getraind om alle problemen met een schuifdeur op te kunnen lossen. We begrijpen dat een defecte schuifdeur vervelende gevolgen kan hebben voor de bedrijfsprocessen en zijn daarom 24/7 bereikbaar om te helpen bij een storing.

Schuifdeuren reparatie

Door intensief gebruik en slecht onderhoud kan het voorkomen dat er een storing ontstaat aan een schuifdeur. Wellicht is door de storing een loods niet meer bereikbaar en kunnen uw producten niet meer de loods uit. Onze monteurs kunnen de meeste problemen met een schuifdeur direct op locatie oplossen doordat ze over de juiste kennis en materialen beschikken. Al onze service monteurs zijn in het bezit van een servicebus met een ruime voorraad van onderdelen van alle merken deuren. Een aantal onderdelen die ze op voorraad hebben zijn:

  • Scharnieren
  • Loopwielen
  • Kabels
  • handzenders

Tijdens een reparatie gaan ze eerst achterhalen waardoor de storing wordt veroorzaakt. Het kan zijn dat de deur niet goed is afgesteld of dat er onderdelen defect zijn waardoor de schuifdeur niet meer werkt. Zodra ze de situatie goed hebben onderzocht, gaan ze aan de slag om het probleem op te lossen. Indien nodig worden onderdelen vervangen en de deur opnieuw afgesteld zodat deze weer optimaal kan functioneren.

Voorkomen van storingen

Om de kans op een storing te verkleinen adviseren we om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren door een erkende monteur. Door jaarlijks onderhoud wordt ervoor gezorgd dat de deur in topconditie blijft waardoor de kans op een storing afneemt. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de kosten omlaag gaan, omdat er geen dure storingen ontstaan. Naast de voordelen van jaarlijks onderhoud is het ook wettelijk verplicht om bedrijfsdeuren te keuren en onderhouden. Dit om de veiligheid van personeel en bezoekers te kunnen waarborgen.

Erkende monteur inschakelen

Wilt u een van de ervaren monteurs van ROMASS Business inschakelen voor het maken van de schuifdeur? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een reparatie. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de reparatie.

Meer informatie over onze storingsdienst kunt u vinden op onze website.

Previous post:

Next post: