Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

rolluiken herstellen met spoed

augustus 9, 2018

Rolluiken zijn voor veel huishoudens en preventief beveiligingsmiddel tegen inbraak. Het wordt inbrekers moeilijker gemaakt wanneer je een rolluik voor je ramen en deuren hebt. Daarnaast zorgt een rolluik ervoor dat huizen beter worden geïsoleerd. De warmte kan minder snel naar binnen en wanneer de warmte in de winter binnen zit gaat het niet zo snel naar buiten. Defecte rolluiken kunnen ervoor zorgen dat u niet meer van de voordelen kan profiteren. ROMASS helpt u bij het herstellen van uw rolluiken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een rolluik herstelling.

Rolluiken herstellen

ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken, garagepoorten en toegangshekken. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken. Tijdens een rolluik herstelling gaan ze allereerst proberen te achterhalen waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Het kan zijn dat een rolluik niet goed is afgesteld of dat er onderdelen versleten of defect zijn. Wanneer de technieker heeft achterhaald wat de oorzaak is van het probleem gaat hij aan de slag om deze op te lossen. Onze techniekers hebben toegang tot een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken en de juiste materialen om de onderdelen te monteren. Na afloop van de herstelling worden de rolluiken goed afgesteld zodat ze weer optimaal functioneren.

Door slecht onderhoud, slijtage of weersomstandigheden kunnen rolluiken kapot gaan. Veel voorkomende problemen met een rolluik zijn:

  • Motor werkt niet meer
  • Lamellen uit de rails
  • Handzender werkt niet meer
  • Rolluik gaat niet meer open of dicht.

Voor onze techniekers zijn de bovenstaande storingen geen probleem. Dankzij de juiste materialen en kennis wordt 95% van de herstellingen direct op locatie opgelost.

Technieker inschakelen

Uw rolluiken herstellen door een vakkundige technieker? Schakel dan een technieker van ROMASS in. Via de website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een rolluik herstelling. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met een afspraak nummer. Een van onze techniekers komt op de afgesproken datum naar u toe om uw rolluiken te herstellen. Na afloop ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er zijn gebruikt.

Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze diensten en voorwaarden.

 

Previous post:

Next post: