Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Rolluik herstellen of vervangen? ROMASS biedt verschillende mogelijkheden

april 3, 2019

Wanneer rolluiken kapot zijn moet er worden nagedacht of u deze wilt herstellen of vervangen. De keuze tussen beide is afhankelijk van de ernst van het defect. Om de juiste keuze te kunnen maken moeten er een aantal facturen worden onderzocht. Een aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden zijn de leeftijd van het rolluik, de grote van het defect en wat voor schade het betreft. Wanneer u weinig kennis hebt over deze factoren is het lastig om te bepalen wat de beste optie is. Om hier goed antwoord op te kunnen geven adviseren we altijd om een ervaren technieker in te schakelen om dit te onderzoeken. De techniekers van ROMASS zijn specialisten in het herstellen van alle merken en type rolluiken. We kunnen geen rolluik vervangen maar we kunnen de meeste problemen met een rolluik oplossen.

Rolluiken herstellen

Elektrische rolluiken krijgen gedurende hun levensduur veel te voortduren. Hierbij kunt u denken aan intensief gebruik, verschillende weersomstandigheden zoals vrieskou en harde wind en ongelukken kunnen ervoor zorgen dat een rolluik eerder slijtage oploopt waardoor er problemen kunnen ontstaan. Een aantal veel voorkomende problemen met rolluiken zijn:

  • Gaat niet meer open of dicht
  • Lamellen uit de rail
  • Motor kapot
  • Handzender werkt niet meer.

Wanneer uw rolluik een van de bovenstaande problemen heeft is het in de meeste gevallen goedkoper om dit te herstellen dan een nieuw rolluik te plaatsen. ROMASS adviseert om de herstelling te laten uitvoeren door een ervaren technieker. U voorkomt hiermee eventuele extra schade aan uw rolluik en waarborgt uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw omgeving.

De techniekers van ROMASS zijn uitgebreid getraind om alle typen en merken elektrische rolluiken te herstellen. Problemen met een motor of defecte handzenders zijn voor onze techniekers daarom ook geen probleem. Ze zijn voorzien van een servicebus met een voorraad van herstelonderdelen waardoor 95% van de problemen direct op locatie opgelost kunnen worden. Naast het herstellen van het defect, onderhouden de techniekers uw rolluik om ervoor te zorgen dat hij weer goed functioneert en de kans op een nieuwe storing afneemt. Heeft u een handbediende rolluik waar het rolluik lint kapot is? Helaas kunnen wij geen handbediende rolluiken maken.

ROMASS inschakelen

Wilt u een van onze techniekers inschakelen om uw rolluik te herstellen? Via onze website kunt u binnen enkele stappen een storing aanmelden. Door het online formulier op onze website in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Per mail wordt er een bevestiging verstuurd van de afspraak met de technieker. Het bijbehorende afspraaknummer ontvangt u ook via de mail. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe voor de herstelling.

Liever telefonisch een storing aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996.

Previous post:

Next post: