Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Reparatie industriedeur

november 30, 2018

Werkt uw industriedeur niet meer goed en bent u opzoek naar een gecertificeerde monteur voor een reparatie? Zoek niet verder en neem contact op met ROMASS Business. Wij zijn al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types industriedeuren, docksystemem, toegangshekken en bedrijfsdeuren. We hechten veel waarde aan service en staan daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om een storing op te lossen. Indien nodig vertrekken we direct

Reparatie Industriedeur

De monteurs van ROMASS Business zijn getraind om alle merken en types industriedeuren te kunnen repareren. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen worden ze elk half jaar bijgeschoold. Dankzij de juiste kennis en materialen kunnen onze monteurs de meeste storingen aan een industriedeur direct ter plaatse oplossen. Of het nu gaat om een hek die niet meer open of dicht gaat of een motor die kapot is. Voor onze monteurs is dit geen probleem. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor kapotte of versleten onderdelen direct ter plaatse vervangen kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze zo snel mogelijk. Wanneer het bestelde onderdeel is geleverd, sturen we een monteur om het missende onderdeel te plaatsen. Door onze snelle service heeft u zo min mogelijk overlast van een kapotte industriedeur en komen uw bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Monteur inschakelen

Wanneer u een defecte industriedeur heeft, kunt u online een storing aanmelden of contact met ons opnemen. Online vindt u een aanmeldingsformulier die u moet invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dient u snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen om uw industriedeur te repareren. Een van onze vakkundige monteurs komt op de afgesproken datum en tijdstip naar u toe voor de reparatie. Na afloop van de reparatie ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

ROMASS Business beschikt over een een groot netwerk van service monteurs die woonachtig zijn in heel Nederland. Dankzij ons grote netwerk van service monteurs, zijn we werkzaam in heel Nederland en zijn we altijd snel op locatie. Of het nu gaat om het repareren industriedeur  in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen of Limburg. Voor onze monteurs is dit geen probleem. We komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat je zo min mogelijk overlast hebt van een kapotte toegangshek.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

Previous post:

Next post: