Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Online Parker pennen kopen

augustus 5, 2014

Het ruime aanbod aan webshops geeft consumenten de mogelijkheid om tegenwoordig al hun boodschappen en producten online te kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is online te vinden. Zelfs de boodschappen kun je tegenwoordig online kopen, je selecteert wanneer je het bezorgt wilt hebben en voilá: ook boodschappen doen kan vanuit je luie stoel.

Voorbeeld

Stel: je hebt de dure Parker pen van je collega kapot gemaakt en je wilt een nieuwe voor haar kopen. Het is tijdens werktijd en je zit de hele dag achter de computer dus tijd om naar de winkel te gaan heb je niet. Wel zou je het prettig vinden als je haar morgen een nieuwe pen kunt geven, dus je gaat online op zoek naar ‘parker pen kopen’ of ‘parker pennen kopen’. Je komt een heleboel verschillende websites tegen die onder andere gaan over het kopen van een Parker pen en veel resultaten zijn fysieke winkels. Daarom specificeer je je zoekopdracht iets meer, en typ je in Google: ‘Parker pen bestellen‘. Bestellen geeft al iets meer aan dat je op zoek bent naar een webshop. Je ziet daar dat je de pen ook kunt laten graveren. Dat lijkt je een leuk extraatje voor je collega. Om wat andere webshops te bekijken zoek je in Google op ‘Parker graveren‘. Je krijgt allemaal zoekresultaten die jou verder helpen.

Het is belangrijk dat je Google zo duidelijk mogelijk aangeeft waar je naar op zoek bent, want op die manier kan Google je resultaten presenteren waar je echt iets aan hebt.

Previous post:

Next post: