Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Matrasbeschermers voor kinderen

december 7, 2018

Er zijn matrasbeschermers voor kinderen te verkrijgen in onze webwinkel. Deze hoezen zijn van uitermate groot belang voor het behoud van een matras. Matrasbeschermers voorkomen namelijk dat allerlei vuil en vocht door een hoeslaken heen sijpelt en het matras eronder vervuild. Een andere functie van deze producten is dat ze slijtage door wrijving en beweging tegengaan.

Onze webshop biedt vele verschillende oplossingen voor meerdere veel voorkomende euvels in een kinderslaapkamer. We hebben bijvoorbeeld normale matrasbeschermers in de aanbieding, maar ook waterdichte moltons. Ook kun je er hoezen vinden die voorzien zijn van noppen om onder het matras bescherming te bieden. We bieden dergelijk kinderbeddengoed aan in alle formaten geschikt voor peuters, jonge kinderen en dreumesen. Voor meer informatie over onze matrasbeschermers en ander kinderbedtextiel kijk je op onze website.

Bescherming door molton

Elk kinderbed heeft baat bij bescherming van een molton matrasbeschermer. Door de vochtabsorberende eigenschappen van dit materiaal is dit zeer geschikt voor om een kindermatras. Het verruwde katoen neemt lichaamsvocht makkelijk in zich op waardoor het eenvoudig verschoond kan worden. De dikke laag stof zorgt er tevens voor dat het matras niet snel slijt. Kinderen kunnen namelijk nogal beweeglijk zijn en door wrijving en beweging slijtage aanbrengen. De matrasbeschermer voorkomt dergelijke beschadigingen. Ook zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen zulk kinderbeddengoed te verkrijgen. Er zijn molton hoeslakens te koop, maar ook plateaus die geschikt zijn voor peuterbedden en ledikanten.

Bescherming met noppen

Voor ander soort bescherming met hulp van matrasbeschermers voor kinderen kan men bij ons eveneens terecht. Zo kan men beddengoed krijgen met noppen om de onderzijde van een matras tegen verschuiven te behoeden. Op die manier ontstaat er geen tot weinig wrijving waardoor de levensduur van een matras omhoog gaat. De matrasbeschermers met noppen zijn er in verschillende formaten verkrijgbaar, opdat er voor elk soort kinderbed een bijpassend exemplaar te vinden is.

Previous post:

Next post: