Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

LG G3 reparatie

juli 3, 2014

LG G3 reparatie

Op zoek naar een nieuwe telefoon die gemakkelijk te bedienen is en een goede camera bezit, werd mij de LG G3 aangeraden. Na het bekijken van vele teasers en het lezen van vele artikelen besloot ik ervoor te gaan. Via een kennis kreeg ik de mogelijkheid de LG te verkrijgen voor de initiële releasedatum in Nederland.
De camera is inderdaad geweldig. Het is gemakkelijk in gebruik en ongelooflijk scherp. Een grote verbetering ten opzichte van mijn vorige smartphones. Hetzelfde geldt voor de toegankelijkheid van het besturingssysteem. Die had ik binnen een paar uur al onder de knie.
Maar toen gebeurde het. Het plezier aan de noviteit werd vervangen door de schrik van het gebroken scherm, nadat het toestel per ongeluk uit mijn handtas glipte. Ik kon het nauwelijks geloven, maar het was echt waar, drie dagen na ontvangst van mijn intussen geliefde G3 heb ik het scherm al gebroken. Stom, stom, stom.
Ik had niet veel hoop, maar ik ging toch op zoek naar reparatiecenters in Nederland die zo vroeg al een LG G3 scherm reparatie aanboden. Zo kwam ik gelukkig terecht bij VistaRepair, een servicecenter dat onderdeel is van VistaTelecom, gelegen aan de A. Hofmanweg 31 in Haarlem. Na enig telefonisch contact werd mij aangeraden de telefoon op te sturen, sinds ik niet in de buurt van Haarlem woon.
Twee dagen na het opsturen kreeg ik mijn G3 terug, weer prachtig als vanouds, alsof het nooit de verpakking had verlaten. Zo ben ik van een kwartiertje wanhoop en twee dagen gemis, weer terug bij de blijdschap van voorheen. Bedankt VistaRepair!

Previous post:

Next post: