Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Laat uw roldeur maken bij ROMASS

mei 2, 2018

Een kapotte roldeur is erg vervelend. Wanneer deze kapot is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw roldeur maken. Bij ROMASS hebben we monteurs die dit graag voor u willen doen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een storing aan je roldeur aan te melden. Onze vakkundige en professionele monteurs komen zo snel mogelijk naar je toe om het probleem op te lossen. De meeste problemen worden direct ter plaatse opgelost door een van onze monteurs.

Roldeur maken

Wanneer u uw roldeuren wilt laten maken door vakkundige en professionele monteurs bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist in het maken en onderhouden van elk type en merk roldeur, garagedeur en toegangshek. We zorgen ervoor dat we een storing altijd zo snel mogelijk oplossen, zodat u zo min mogelijk last heeft van een defecte deur. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en hebben kennis van alle merken en types roldeuren. Ze worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Naast de juiste kennis beschikt ROMASS over een ruime voorraad van reserve onderdelen, waardoor kapotte onderdelen tijdens een reparatie direct vervangen kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze direct voor u besteld. Zodra we het bestelde onderdeel binnen hebben, sturen we een monteur naar u toe om het onderdeel te plaatsen. Uw roldeur kan weer snel in gebruik worden genomen.

Monteur inschakelen

Bij ROMASS kunt u snel en eenvoudig via de website of telefonisch een monteur inschakelen om uw roldeur te maken. Op onze website vindt u een aanmeldformulier die u kunt invullen om een monteur in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dien je binnen enkele minuten een aanvraag in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Een van onze vakkundige monteurs komt bij u langs om uw roldeur te repareren. Wilt u liever telefonisch een aanvraag indienen? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 085-7822730. Na afloop van de reparatie ontvangt u van onze monteur een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

Previous post:

Next post: