Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Laat uw industriepoort herstellen door ROMASS Business

juli 11, 2018

ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types industriepoorten, rolpoorten, schuifpoorten en laad en lossystemen in heel België. Onze techniekers zijn gepositioneerd in heel België waardoor we altijd snel op locatie kunnen zijn wanneer er een interventie is aan uw industriepoorten. Een defecte industriepoort is erg vervelend. De kans dat een bedrijfsproces in gevaar komt bij een defecte industriepoort is aanwezig. Om dit te voorkomen zijn de techniekers van ROMASS Business 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar om uw firma te helpen.

Herstellen industriepoort

Industriepoorten zijn bij veel firma’s een toegangsweg voor goederen personen en voertuigen. Wanneer een poort niet goed meer functioneert kan de toegangsweg tussen verschillende ruimtes worden geblokkeerd. Om ervoor te zorgen dat de schade zo beperkt mogelijk blijft, kunt u vertrouwen op de techniekers van ROMASS Business. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold zodat ze alle problemen met een industriepoort kunnen oplossen. Of het nu gaat om een gebroken kabel, kapotte motor, gebroken veer of loopwielen die kapot zijn. Onze techniekers lossen het voor uw firma op.

Tijdens een herstelling gaan we allereerst achterhalen waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Wanneer de technieker achterhaald heeft waar het probleem vandaan komt, gaat hij aan de slag om dit op te lossen. Het kan voorkomen dat er onderdelen zijn die versleten zijn of zelfs kapot zijn. Allereerst wordt er indien mogelijk de onderdelen hersteld. Wanneer dit niet meer mogelijk is, wordt het kapotte onderdeel vervangen. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserveonderdelen van alle merken. Dankzij de ruime voorraad van reserveonderdelen, kunnen de meeste problemen direct op locatie worden opgelost. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld. Zodra we het onderdeel binnen hebben sturen we een technieker naar uw firma toe om het onderdeel te plaatsen.

Storing-service van ROMASS Business

ROMASS Business beschikt over een storing-service voor onze klanten, waarbij tijdens een interventie binnen 2 uur een technieker bij uw op locatie is. U kunt gebruik maken van onze storing-dienst wanneer u een onderhoudscontract heeft afgesloten bij ons. Jaarlijks onderhoud aan uw industriepoorten levert een aantal voordelen op. Allereerst wordt de kans op een interventie verkleind. Daarnaast zorgt het voor een kostenbesparing en wordt de levensduur van uw poort verlengd. Naast de vele voordelen is het ook wettelijk verplicht om industriepoorten te laten keuren en onderhouden door een gecertificeerd firma. Dit om een veilige werkomgeving te creëren voor werknemers.

Voor meer informatie over het herstellen van een industriepoort kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Previous post:

Next post: