Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Kindercoaching, hulp bij rouwverwerking en sofatraining bij 4kids2talk

juli 14, 2014

4kids2talk geeft hulp aan kinderen en ouders op een intensieve maar effectieve manier. Kinderen kunnen problemen hebben op diverse gebieden. Extreme angst, boosheid en verdriet zijn veel voorkomende problemen maar ook bij pesten of faalangst kan 4kids2talk uw kind hulp bieden. Kindercoaching is niet direct een oplossing voor alle problemen maar biedt het kind wel handvatten om om te gaan met de problemen.

Hoewel u als ouder uw kind het liefst zelf zou willen helpen en dat ongetwijfeld ook zoveel als mogelijk is doet kan het soms goed zijn dat iemand anders dan de ouders met uw kind praat, naar uw kind luistert en uw kind handvatten geeft om om te gaan met problemen die het kind kan tegenkomen bij het opgroeien.

Het doel van kindercoaching

Het doel van de kindercoach is het op weg helpen van kinderen in hun ontwikkeling en het helpen bij het voorkomen van problemen in hun latere ontwikkeling. De kindercoach helpt kinderen en hun ouders bij leerproblemen, gedragsproblemen, emotionele problemen en opvoedkwesties. De kindercoach is er niet alleen voor de kinderen maar juist ook voor de ouders om hen te helpen om te gaan met hun kind en advies te geven wat te doen bij bepaalde situaties.

Ook geïnteresseerd in wat een kindercoach voor uw kind kan doen? Neem dan contact op met 4kids2talk of neem eens een kijkje op de website van 4kids2talk, www.4kids2talk.nl.

Previous post:

Next post: