Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Keuren rolpoorten verplicht

juli 24, 2018

Rolpoorten worden bij veel firma’s gebruikt als toegangsweg voor personen en goederen. Om een veilige werkomgeving te creëren voor de werknemer is het wettelijk verplicht om rolpoorten jaarlijks te laten en onderhouden door een gecertificeerde technieker. Dit om de veiligheid de waarborgen. ROMASS Business is al jaren de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolpoorten, industriedeuren en laad en lossystemen.

Keuren rolpoorten verplicht

De Arbodienst en de Belgische wetgeving heeft het wettelijk verplicht om bedrijfspoorten jaarlijks te laten keuren. Na de keuring moeten rolpoorten voldoen aan de Europese norm NEN-EN 14343+A2. Tijdens de keuring wordt de rolpoort op meer dan 30 kritieke punten gecontroleerd. Wanneer een van deze punten niet voldoet aan de wettelijke eisen, dient dit opgelost te worden om de poort weer in gebruik te nemen. Zolang de rolpoort niet voldoet aan de wettelijke eisen mag deze niet in gebruik worden genomen.

De techniekers van ROMASS Business beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze voorraad van reserve onderdelen kunnen onze techniekers op locatie de meeste onderdelen direct vervangen wanneer ze niet meer voldoen aan de wettelijke eisen. Zo voorkomt u dat uw rolpoorten stil staan en dat uw bedrijfsprocessen in gevaar komen. Daarnaast zijn de techniekers van ROMASS Business professioneel opgeleid en zijn ze op de hoogte van alle eisen waaraan een industriepoort moet voldoen.

Voordelen van jaarlijks keuring en onderhoud

Naast het feit dat het wettelijk verplicht is om rolpoorten te laten onderhouden en keuren levert het ook een aantal voordelen op.

  • Levensduur wordt verlengd
  • De kans op uitval van de poorten wordt verkleind.
  • Kostenbesparing

Door jaarlijks onderhoud aan uw rolpoorten wordt er gezorgd dat ze in topconditie blijven waardoor de kans op een interventie ook afneemt. De kosten die komen kijken bij een interventie aan een poort worden ook verlaagd wat een kostenbesparing oplevert.

Onderhoudsprogramma’s

ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan voor firma’s. Afhankelijk van uw wensen, eisen en staat van de poorten kunt u kiezen uit een van onze onderhoudsprogramma’s. Wanneer u een onderhoudscontract heeft afgesloten komt er jaarlijks een technieker bij u op locatie voor de verplichte keuring van rolpoorten. Naast de jaarlijks keuring en onderhoudsbeurt kunt u ook gebruik maken van de interventie service. Indien u een urgente interventie heeft aan uw rolpoort staat er binnen 2 uur een technieker bij u op locatie om deze te verhelpen. Door ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel België kunnen we binnen 2 uur op locatie zijn om uw rolpoort te herstellen.

Voor meer informatie over het wettelijk keuren van rolpoorten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen. Via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het afsluiten van een onderhoudscontract.

 

 

Previous post:

Next post: