Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Kapot rolluik herstellen? ROMASS helpt u verder

november 15, 2018

Een kapot rolluik herstellen is een lastige klus. Het is belangrijk dat u kunt achterhalen waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Naast het achterhalen van het probleem, moet je ook de technische kennis en vaardigheden hebben om het probleem op te lossen. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid en kunnen alle problemen met elektrische rolluiken herstellen. Door de juiste kennis en vaardigheden kunnen ze zonder gevaarlijke situaties te creëren een rolluik herstelling uitvoeren.

Kapot rolluik herstellen

Wanneer uw rolluik kapot is, kunnen er vervelende situaties ontstaan. Misschien kunt u een raam of deur niet meer openen omdat uw rolluik niet meer open gaat. Om hier zo min mogelijk last van te hebben, staan onze techniekers voor u klaar. Tijdens een herstelling gaan ze eerst achterhalen wat de oorzaak is van het defect. Vaak worden de problemen veroorzaakt door onderdelen die versleten of defect zijn. Om er weer voor te kunnen zorgen dat een rolluik optimaal kan functioneren, moeten de versleten onderdelen gemaakt of vervangen worden.

De techniekers van ROMASS beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken en types rolluiken. Dankzij onze ruime voorraad kunnen de meeste problemen direct op locatie opgelost worden. Onze klanten hoeven geen rekening te houden met lange wachttijden op onderdelen, omdat de techniekers de meeste onderdelen in hun servicebus hebben liggen. Indien een onderdeel toch niet op voorraad is, wordt deze direct besteld. Zodra we het missende onderdeel binnen hebben, komt er een technieker langs om het onderdeel te monteren.

U ontvangt een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd en welke onderdelen er zijn vervangen. Daarnaast zal de technieker een aantal tips geven om de kans op problemen met een rolluik te verkleinen.

Online een technieker inschakelen

Wilt u een van de vakmannen van ROMASS inschakelen voor het herstellen van uw rolluik? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een herstelling aanmelden. Toch liever telefonisch een herstelling aanmelden? Geen probleem. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 078/484996. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van de aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de herstelling in te plannen.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Deze kunt u terug vinden op onze website of contact met ons opnemen.

 

Previous post:

Next post: