Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Het snel lenen van geld

juli 9, 2014

Het aanvragen van een lening kan hulp bieden bij diverse situaties. Het is daarbij echter wel van belang om rekening te houden met het feit dat het aanvragen van een lening soms enige tijd kan innemen. Wanneer er snel geld nodig is, kan er gebruik worden gemaakt van een flitslening. Wat is een flitslening eigenlijk, en wat zijn de voordelen van deze lening?

Wat is een flitslening?

Een flitslening is, zoals de naam al zegt, een lening die vrij snel kan worden aangevraagden worden verwerkt. Bij het aanvragen van een flitslening staat binnen een korte periode het gewenste bedrag al op de desbetreffende rekening. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om een flitslening aan te vragen, in plaats van een gewone lening. Een andere benaming voor een flitslening is ook wel een flitskrediet. Bij deze leningen gaat het echter alleen om kleine bedragen.

De voordelen

Een flitslening heeft als grootste voordeel dat het geld binnen een korte periode ontvangen kan worden. Een ander voordeel is dat er geen gebruik wordt gemaakt van het BKR. Dit houdt in dat wanneer je nog andere schulden open hebt staan, je gewoon een lening kunt aanvragen. Bij grotere leningen wordt het BKR wel ingeschakeld en loopt men het risico dat de lening wordt afgewezen. Het grootste verschil tussen een flitslening en een gewone lening is het bedrag dat geleend kan worden. Bij flitsleningen worden er slechts kleine bedragen geleend, terwijl het bij een gewone lening om enorm grote bedragen kan gaan.

Previous post:

Next post: