Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Het is weer bijna kerst

november 14, 2018

Elke dag komen we een beetje dichterbij de mooiste tijd van het jaar. Je weet natuurlijk gelijk waar ik het over heb, kerst. Buiten daalt de temperatuur maar binnen wordt alles steeds gezelliger en knusser. De open haard brand en de kaarsjes staan aan, de kerstkaarten staan uitgestald op de kast. De kerstboom die je met z’n alle hebt opgetuigd staat als een pronkstuk in de hoek van de huiskamer. De cadeautjes liggen er al onder en ze roepen je naam. De kerstsfeer is in huis. 

Er zijn vaak veel keuzes die gemaakt moeten worden tijdens kerst. Nodigen we de familie uit? Wat gaan we dan eten? Welke kleur kerstballen doen we dit jaar? Nemen we een echte of een neppe kerstboom? We kunnen ook gewoon een kerstboom bestellen 

Een echte kerstboom kost een hoop geld en geeft ook nog eens een hoop rotzooi. Na een tijdje gaan de naalden uitvallen en gaan ook de takken hangen. Als je een kat hebt is het al helemaal een horrorverhaal. Katten staan erom bekend dat ze je hele boom naar de knoppen helpen. Ze klimmen erin door zich vast te houden aan de stam en gooien al je kerstballen kapot op de grond. Met een neppe kerstboom hoef je je hier minder zorgen over te maken. Je hoeft niet elke dag de stofzuiger uit de kast te halen en de kat kan er niet in klimmen omdat er geen echte stam in zit.  

Er zijn veel mogelijkheden voor neppe kerstbomen. Veel meer dan dat je met een echte kerstboom zou hebben. Denk bijvoorbeeld eens aan een kunstkerstboom met verlichting. Zo hoef je je helemaal geen zorgen maken over de lichtjes. Er bestaan ook kunstkerstbomen met sneeuw of een kant en klare kerstboom. Deze zijn al helemaal versierd. Zo hoef je het niet zelf te doen en bespaar je weer wat tijd.  

Previous post:

Next post: