Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Goedkoop rolluik maken? Laat de klus uitvoeren door ROMASS

november 8, 2018

Wilt u goedkoop een rolluik maken en bent u daarvoor opzoek naar een vakkundige technieker? Dan bent u opzoek naar de techniekers van ROMASS. Een rolluik die niet meer omhoog of omlaag gaat kan vervelende situaties opleveren, maar door een technieker van ROMASS in te schakelen voorkomt u verdere vervelende situaties en onnodige kosten. De techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken. Om onze klanten zo snel mogelijk te helpen beschikken we over een breed assortiment onderdelen en een uitgebreid netwerk van servicetechniekers in heel België. Hierdoor is er altijd een technieker bij u in de buurt om uw probleem met uw rolluik op te lossen.

Goedkoop rolluik maken

Natuurlijk is het vervelend als uw rolluik niet meer werkt. Meestal wilt u hier het liefst niet al te veel geld en tijd aan verliezen. Het vooraf inschatten van de kosten is erg lastig, want de techniekers moeten weten welke onderdelen kapot zijn en vervangen moeten worden. Hierdoor geeft ROMASS vooraf geen prijsopgave. Het is natuurlijk wel verstandig om uw rolluik op tijd te laten herstellen om onnodige kosten te voorkomen. Wij vinden het erg belangrijk dat zowel onze techniekers als onze klanten veilig zijn tijdens het herstel van een rolluik. Om dit te kunnen waarborgen zijn alle onze techniekers VCA-gecertificeerd waardoor ze tijdens een herstelling een veilige werkomgeving creëren voor zowel zichzelf als voor de klant. De techniekers zullen eerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. De onderdelen worden indien mogelijk hersteld en anders worden deze vervangen door de technieker. De techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad aan onderdelen en hierdoor kunnen de meeste herstellingen direct worden verricht.

Schakel snel en eenvoudig een technieker in

Heeft u een professionele technieker nodig voor het herstel aan uw rolluik? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. U kunt via onze website eenvoudig een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging. We kunnen vooraf geen rolluik reparatie prijzen doorgeven, omdat dit afhankelijk is van de onderdelen die kapot zijn.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken, dan is dit geen probleem. Bel naar 078/484996.

 

 

Previous post:

Next post: