Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Elleboog hielbeschermer

augustus 1, 2019

Voorkom doorliggen met een elleboog- en hielbeschermer

Heeft u het gebruik van een elleboog- en hielbeschermer al eens overwogen? Dit hulpmiddel gaat onder meer het doorliggen van de elleboog of hiel tegen. In verschillende situaties kan doorliggen een risico vormen. Denk bijvoorbeeld aan ouderen die hun ellebogen of hielen een lange tijd moeten laten rusten na een breuk of kneuzing. Ook kan het voorkomen dat ouderen steeds minder mobiel zijn, waardoor zij hun elleboog standaard een groot deel van de dag op een stoelleuning laten rusten. Het doorliggen van ellebogen en hielen kan voor een pijnlijk gevoel zorgen. Reden genoeg om hier tijdig een hulpmiddel voor aan te schaffen!

Gebruik van de elleboog- en hielbeschermer

De elleboog- en hielbeschermer is een voorbeeld van zo’n hulpmiddel. In feite is dit hulpmiddel niets meer dan een kussentje, die onder de elleboog of hiel van een oudere gelegd kan worden. Het verschil met een kussen zit echter in het feit, dat deze beschermer met klittenband kan worden vastgemaakt. Het voorkomt dat het kussentje steeds zou vallen. Daarbij is deze elleboog- en hielbeschermer van een prettige stof gemaakt. Het voorkomt dat men te maken krijgt met irritaties aan de huid rond de elleboog of hiel.

Online een elleboog- en hielbeschermer bestellen

Voor het bestellen van een elleboog- en hielbeschermer hoeft u de deur niet uit. Er zijn verschillende webwinkels waar deze hulpmiddelen verkocht worden. Een voorbeeld van zo’n webwinkel is Triwa Hulpmiddelen. Naast de elleboog- en hielbeschermer vindt u hier diverse andere hulpmiddelen, die goed van pas kunnen komen voor ouderen. Denk bijvoorbeeld ook aan speciaal bestek, wat handig is wanneer iemand aan kracht verliest in zijn of haar handen. Dit kan te maken hebben met een blessure aan de elleboog.

Previous post:

Next post: