Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Een seksdate om sleur tegen te gaan

september 27, 2014

Tegenwoordig lijkt het een trend te zijn om te gaan scheiden, iedereen kent wel één of meerdere stellen die momenteel door een scheidingsperiode gaan. Een van de redenen dat steeds meer mensen voor een echtscheiding kiezen is omdat hun relatie ten onder is gegaan aan sleur. Sleur kan worden tegengegaan door te kiezen voor een seksdate, dit kan zowel als stel gebeuren of door als individu een date te plannen. Wat het ook wordt, maak er als stel wel goede afspraken over!

Ga de sleur tegen

Sleur in je relatie kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan deze ontstaan doordat twee mensen lang bij elkaar zijn en elkaar voor lief nemen, door langs elkaar heen te leven door bijvoorbeeld drukke agenda’s of om wat voor reden dan ook.

Een seksdate on the side

Ik vind dat het binnen een relatie mogelijk moet zijn om de mogelijkheden van seksdating te verkennen, zolang je hier maar afspraken met je eigen partner over maakt. Geen stiekem gedoe en bedriegerij, maar een afspraakje om het bed te delen met een ander dan je eigen partner, om zo de sleur uit je eigen relatie te halen. Zolang je goede afspraken maakt, kan seksdating je relatie een echte boost geven!

Previous post:

Next post: