Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Een manege zonder stank van de mest

augustus 19, 2014

Paardenmest afvoeren kan heel gemakkelijk. Je hoeft geen mesthoop te creëren om je mest te kunnen dumpen, je kunt gemakkelijk een mestcontainer aanschaffen die een keer in de zoveel tijd, als de container goed vol zit, word opgehaald. 

Mest kan flink stinken en dat is nadelig

De mest van een paard kan flink geuren en dit kan heel nadelig zijn voor de manege of boerderij. De geur van de mest kan overweldigend zijn en er voor zorgen dat het niet prettig word ervaren om op de boerderij of manege rond te lopen. Daarnaast is het voor een paard heel belangrijk dat hij in de stal niet continu in zijn eigen mest staat. 

Het is prettig als jouw manege of boerderij schoon kan blijven door middel van het gebruiken van een mestcontainer. Deze kun je gemakkelijk vullen met mest en word een keer in de zoveel tijd opgehaald zodra de container een flinke vulling heeft.

De mest word afgevoerd en op deze manier blijft jouw boerderij goed schoon. De boerderij word op dat moment meer prettig ervaren door bezoekers en de manege word schoongehouden ondanks de hoeveelheid paarden die er staan. Daarnaast is het voor de paarden ook prettig als er ruimte is om de mest op te ruimen vanuit de stallen.

Previous post:

Next post: