Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Defecte poort maken | ROMASS schiet te hulp

september 9, 2019

Het maken van een kapotte poort is specialistisch werk. Vooral wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare poort. Kleine mankementen (zoals het vervangen van batterijen) kun je wellicht eenvoudig zelf oplossen. Maar wanneer er zich grote defecten voordoen, zoals een defecte motor, gebroken kabel of een andere mankement, is het tijd om een erkend herstelbedrijf in te schakelen.

Expertise

Elektrisch bedienbare kantel-, schuif- of rolpoorten zijn namelijk voorzien van geavanceerde techniek, die voortdurend in ontwikkeling is. De techniekers van ROMASS zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te repareren.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke poorten is er nog een reden waarom je de herstelling van je poort beter over kunt laten aan een vakman. Het kan onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan met een kapotte poort. Zo staan torsieveren en kabels soms onder hoge spanning, waardoor het gevaarlijk is om deze zelf te verwijderen of vervangen. Onze mekaniekers weten exact waar ze op dienen te letten en hebben genoeg ervaring om veilig te werken. Sterker nog, alle ROMASS techniekers zijn in het bezit van een Vca-certificaat.

Poorten maken

Als je twijfelt of je zelf je poort kunt herstellen, schakel dan een bekwame technieker in. De mekaniekers van ROMASS kunnen alle soorten poorten van alle merken herstellen. Zij hebben de know-how en ervaring om op een veilige manier je elektrisch bediende poort weer goed werkend te krijgen.

No Cure No Pay

Wij zijn er dan ook van overtuigd, dat wij je goed en snel kunnen helpen. Daarom kun je terugvallen op ons No Cure No Pay beleid wanneer het niet gelukt is om het defect te maken. Mogelijke redenen hiervoor zijn, dat wij toch niet over de juiste onderdelen en/of technieken beschikken, dat we de situatie te onveilig achten of dat de poort te oud of slecht is om in aanmerking te komen voor een herstelling. In deze gevallen kun je gebruik maken van ons No Cure No Pay beleid en hoef je niks af te rekenen, zelfs de voorrijkosten niet! Kijk voor de exacte voorwaarden op de website van ROMASS.

 

Previous post: