Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

De ideale werksfeer creëren

februari 11, 2019

Verschillende factoren zijn van invloed op de productiviteit van jouw medewerkers. Zo kun je bijvoorbeeld beter voor daglicht dan voor TL-verlichting kiezen. De reden hiervoor is dat daglicht, in tegenstelling tot kunstmatige verlichting, een positief effect heeft op de concentratie en productiviteit. Naast licht zijn er nog veel meer elementen van belang om de productiviteit binnen een bedrijf te verhogen. Een van deze elementen is het ontwerp van het kantoor.

 

De inrichting van het kantoor van jouw bedrijf heeft namelijk invloed op het prestatievermogen van je werknemers: werken in een kantoor waar je je thuis voelt, helpt om het maximale uit jezelf te halen. Maar hoe richt je jouw kantoor op zo een manier in, dat jouw werknemers zich er thuis voelen? WERE studio, een jonge ontwerpstudio van Amsterdamse bodem, kan jou hiermee helpen.

 

Zij laat zich leiden door duurzame oplossingen op het gebied van design. Middels een combinatie van duurzame materialen, innovatie, functionaliteit en creativiteit creëert zij een unieke werkplek. Het ontwerpen van deze nieuwe werkplek gaat in overleg met de opdrachtgever. Zij kijken samen naar de vraag van de opdrachtgever en hun gezamenlijke doelen.

 

Opdrachtgevers bruisen vaak van de ideeën over het ontwerp van de nieuwe werkplek, maar hebben nog geen duidelijk beeld van hoe zij dit kunnen realiseren. De interieurexperts van WERE studio ontwikkelen daarom samen met de opdrachtgever een 3D visualisatiewaarin alle ideeën tot leven komen.

 

Deze visualisatie geeft een eerste indruk weer van hoe de werkplek eruit komt te zien. De opdrachtgever krijgt zo in één oogopslag de sfeer van het kantoor te zien en aan de hand hiervan kan hij bepalen of alles aan zijn wensen voldoet.

 

WERE studio biedt verschillende pakketten aan op het gebied van interieurontwerp en 3D visualisatie. Kijk voor meer informatie over deze pakketten en tips en tricks over het inrichten van de ideale werkplek op werestudio.com.

Previous post:

Next post: