Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Controle industriepoort

mei 8, 2018

Bent u opzoek naar een gecertificeerd bedrijf voor het onderhouden en controleren van uw industriepoort? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres. Door professioneel en vakkundige controle aan uw industriepoort voorkomt u dat er een storing optreed aan uw poort. Verder zorgen we met onze service ervoor dat uw bedrijf toegankelijk is voor personen, goederen en voertuigen. Wanneer uw industriepoort een storing heeft, zijn we altijd snel op locatie en hebben we erkende vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring. Dankzij de ruime ervaring van onze techniekers kunnen we alle merken en types industriepoorten controleren.

Controle industriepoort

Controle aan uw industriepoort zorgt ervoor dat uw poorten jaarlijks worden onderhouden en gecontroleerd of ze voldoen aan de wettelijke eisen. De Arbo dienst en Europese wetgeving hebben om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen het wettelijk verplicht om industriepoorten en laad en lossystemen te laten keuren en onderhouden door een gecertificeerde technieker. Tijdens een controle en keuring moet de technieker de industriepoort controleren op meer dan 50 punten. Indien er onderdelen van een poort niet voldoen aan de wettelijke eisen moeten deze worden hersteld of indien nodig worden vervangen, om wel aan de wettelijke eisen te voldoen. Wanneer de onderdelen niet worden vervangen of hersteld, mag de industriepoort niet meer worden gebruikt tot dat de poort aan de wettelijke eisen voldoet.

Onze techniekers beschikken over de juiste kennis en materialen om direct op locatie onderdelen te vervangen. Ze zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle merken en types industriepoorten kunnen onderhouden, keuren en controleren. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten worden ze elk half jaar bijgeschoold.

Voor meer informatie over controle industriepoort, kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

 

 

Previous post:

Next post: