Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Barcodes nodig?

april 4, 2019

Laten we beginnen met een raadseltje. Wat heeft elk verpakt product in de supermarkt met elkaar gemeen? Het antwoord is simpeler dan je denkt, namelijk een barcode! Heb je je eigenlijk ooit wel eens afgevraagd hoe die barcodes o.a. gemaakt, bedacht en geprint worden? Ik wel en nu heb ik het antwoord.

Bedrijven zoals KBA Metronic houden zich hier mee bezig. KBA Metronic is een middelgroot technologiebedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, engineering, productie, marketing én service van industriële codeersystemen wereldwijd. Dit wordt kortweg ook wel coding en marking genoemd. Voor alle soorten producten hebben zij wel een speciale printer die daar bij past.

Een van hun technieken is de hot foil printer. Wanneer er hoge verwachtingen zijn voor de kwaliteit van de printer, dan is hot foil coderen vaak de beste oplossing. Het is de makkelijkste en meest betaalbare manier van coderen. Deze codering hecht aan bijna alle materialen, zoals papier, plastic, karton, leer, textiel en nog vele meer. Het is veeg- en krasvast en kan zich weerhouden tegen de meest extreme omgevingen en invloeden. Er is geen droogtijd, dus het is ook ontzettend snel te realiseren. Hot foil printen is betrouwbaar, snel en bovendien betaalbaar.

KBA Metronic staat voor innovatieve, toekomstgerichte technologiën en producten, die ze ontwikkelen en vervaardigen volgend de hoogste kwaliteitsnormen. KBA onderscheidt zich doordat ze competente en goed geschoolde medewerkers hebben en zoals eerder genoemd hoge kwaliteitsnormen. Ook zijn ze gericht op duurzaamheid, oplossingen en klanten.

Ze zijn sinds 1972 bezig met het ontwikkelen van de beste technologieën, dus u weet zeker dat u op de goede plek zit als u met ons in zee gaat. Ook zijn we voor awards genomineerd. De ‘Entrepeneur of the Year’ in 2001, waar we finalist zijn geworden. Ook hebben we de lijst van ‘Top 50 Most Innovative Companies in Bavaria 2002’ gehaald.

 

Previous post:

Next post: