Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Alles kunnen zien?

april 4, 2019

Wanneer u een groot transport-, camperbedrijf heeft of u een wagenparkbeheerder, machinebouwer of carrosseriebouwer bent, wilt u natuurlijk wel dat al uw voertuigen zo veilig mogelijk zijn. Hoe kan je dit het beste doen? Wat kunt u gebruiken om uw rijtuigen zo betrouwbaar mogelijk zijn? Daarvoor moet u bij van Zwitserland zijn.

Wij produceren en leveren achteruitrijcamera systemen en nog vele andere veiligheidsproducten. Onze producten worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. Hiervoor hebben we ook verschillende soorten certificaten behaald, zo weet u ook dat wij veilig te werk gaan.

Onze systemen kunnen op vele voertuigen geïnstalleerd worden. Bussen, bestelwagens en bijvoorbeeld vrachtwagens, maar we verkopen onze systemen ook voor particulieren. Bijvoorbeeld voor uw camper, caravan, paardentrailer of uw pleziervaartboot. Veiligheid staat uiteraard altijd bovenop, ook tijdens tijden van plezier.

Een systeem wat wij aanraden om te gebruiken samen met onze camera’s zijn de Orlaco camera’s. Orlaco is een bedrijf dat in Nederland is gemaakt en gevestigd is in Barneveld. De camera’s en monitoren van ‘van Zwitserland’ kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit merk.

Uiteraard zijn wij ook innovatief bezig net zoals de rest van de wereld. De afgelopen jaren is ‘draadloos’ een groot begrip geworden. Het begon met telefoons, nu heeft iedereen wel een smartphone in zijn broekzak. Ons internet is ook draadloos geworden en onze levens zijn (al zeg ik het zelf) makkelijker geworden. Om ook mee te doen aan de trend hebben wij achteruitrijcamera draadloos ontwikkeld. We hebben hier veel vraag naar gehad, omdat het natuurlijk meer mogelijkheden bied. We kunnen dezelfde camera op meerdere voertuigen installeren zonder het gedoe van ellenlange kabels. Weet u niet welke keuze u moet maken? U kunt altijd contact opnemen met een van onze werknemers. Zij helpen u graag verder. Heeft u geen behoefte aan advies? Dan kunt u altijd een kijkje nemen in onze webshop en een achteruitrijcamera set kopen.

Previous post:

Next post: