Artikelen en Persberichten

Deze website is een verzameling van een groot aantal artikelen en persberichten. De artikelen worden mbv ARTICULUS.nl op deze website geplaatst.

Wilt u ook persberichten over het internet verspreiden? Ga dan ook naar ARTICULUS.nl !

Alle bouwmaterialen onder één dak

februari 5, 2019

Bij BNV tools kan je terecht voor al je gereedschappen, kleine bouwmaterialen, schilders artikelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, slangen koppelingen, lijm, Woodies schroeven en nog veel meer. Ook wanneer je op zoek bent naar een product wat ze niet hebben kan je contact opnemen met de klantenservice en gaan ze kijken of ze toch het product kunnen leveren. Zo willen ze ervoor zorgen dat ze een zeer uitgebreid assortiment hebben. En niet alleen hebben ze een breed assortiment, maar kiezen ze ook alleen voor materialen met de hoogste kwaliteit. In de bouw is dat dan ook niet meer dan noodzakelijk.

Verder hebben ze een hoop artikelen al op voorraad liggen, zodat ze alles zo snel mogelijk kunnen bezorgen. Ook naar België. Op deze manier maken ze het mogelijk om alle bestelde artikelen de volgende dag al af te leveren als het voor 4 uur in de middag al besteld is.

De meeste klanten waar ze aan leveren zitten natuurlijk in de bouw. Zo zijn hun klanten vooral aannemers, stukadoors, loodgieters, installatiebedrijven en nog veel meer andere bouwkundige en technische dienstverleners. Uiteraard is het ook geschikt voor particulier gebruik. Als je nieuwe gipsplaatschroeven nodig hebt bijvoorbeeld.

Wat handig is is dat je een account kan aanmaken op hun website. Zeker leken op het gebied van bouwen vergeten vaak welk materiaal ze hebben aangeschaft om met hun project te beginnen. Hierdoor is het makkelijk om terug te kunnen kijken en te zien wat je de vorige keer besteld hebt. Hoef je niet meer na te gaan denken over wat je de vorige had gekocht.

Ten slotte geeft BNV Tools de mogelijkheid om materialen te retourneren wanneer je er niet tevreden over bent. Hiervoor krijg je 14 dagen de tijd en is het terugbetalen kosteloos.

Ben je toevallig op zoek naar bouwmaterialen? Ga dan naar de website: bnvtools.

Previous post:

Next post: